Advertisement

Aybüke Yalçın Öğretmen : Şehit öğretmen Aybüke Yalçın vefatının 4'üncü yılında ... / Aybüke yalçın 1994 tarihinde dünyaya geldi.

Aybüke Yalçın Öğretmen : Şehit öğretmen Aybüke Yalçın vefatının 4'üncü yılında ... / Aybüke yalçın 1994 tarihinde dünyaya geldi.. Henüz 22 yaşında olan aybüke yalçın, öğrencileriyle yaz tatilinden sonra yeniden buluşacaktı. Ancak genç öğretmen, kaldırıldığı kozluk devlet hastanesinde şehit olmuştu. Öğretmen şenay aybüke yalçın, batman'ın kozluk ilçesinde pkk'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Şehit öğretmen yalçın için, batman öğretmenevi bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. .hedefi olan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden müzik öğretmeni şenay aybüke yalçın'ın söylediği türkü yürekleri parçaladı.

Konya necmettin erbakan üniversitesi müzik öğretmenliği bölümü'nden mezun. Henüz 22 yaşında olan aybüke yalçın, öğrencileriyle yaz tatilinden sonra yeniden buluşacaktı. Batman'da pkk'lı teröristlerin hain saldırısında 8 aylık öğretmen aybüke yalçın şehit oldu. Şehit öğretmen aybüke yalçın simge isimlerden birisi olmuştu. Beni öldürende yoktur din iman#öğretmenlergünü #24kasım.

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın vefatının 4'üncü yılında ...
Şehit öğretmen Aybüke Yalçın vefatının 4'üncü yılında ... from icdn.ensonhaber.com
22 yaşındaki şenay aybüke yalçın 11 ekim 2016 tarihinde atanmıştı. Bugün saldırının üzerinden 3 yıl geçti. Hazırlanan klibi pendik belediye başkanı ahmet cin sosyal medya hesabından, şehit öğretmen şenay aybüke yalçın'ı saygı ve rahmetle anıyorum notuyla paylaştı. Şehit öğretmen yalçın için, batman öğretmenevi bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Şehit öğretmen aybüke yalçın simge isimlerden birisi olmuştu. 1994 yılında dünyaya gelen aybüke yalçın aslen çorum osmancıklı. Şehit öğretmen yalçın için, batman öğretmenevi bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. .öğretmeni şenay aybüke yalçın'ın cenazesi, batman'da düzenlenen töreninin ardından ankara'ya uğurlandı.

Şehit öğretmen şenay aybüke yalçın ortaokulu:

Onlardan gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti. dedi. Aybüke yalçın'ın okulun en genç öğretmeni olduğunu belirten gündoğdu çok güler yüzlüydü. Öğretmen şenay aybüke yalçın, batman'ın kozluk ilçesinde pkk'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. 24 kasım öğretmen günü dolayısıyla bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve yakınları, şenay aybüke yalçın'ın mezarını ziyaret etti. Batman'da pkk'lı teröristlerin hain saldırısında 8 aylık öğretmen aybüke yalçın şehit oldu. Giden müzik öğretmeni şenay aybüke yalçın ağır yaralanmış, genç öğretmen kaldırıldığı kozluk devlet hastanesinde şehit olmuştu. Saldırıda, olay yerindeki bir başka araçta bulunan 7 aylık aybüke yalçın öğretmen şehit oldu, bir kişi hafif yaralandı. Bugün saldırının üzerinden 3 yıl geçti. Beni öldürende yoktur din iman#öğretmenlergünü #24kasım. 1994 yılında dünyaya gelen aybüke yalçın aslen çorum osmancıklı. Aybüke öğretmen şehit edildiği yerde anıldı. 24 kasım öğretmenler günü'nde şenay aybüke yalçın öğretmen anıldı. Saldırıda, 4 öğretmen arkadaşı ile birlikte başka bir araçla olay yerinden geçen ve ekim 2016'da ilçeye müzik öğretmeni olarak atanan 22 yaşındaki şenay aybüke yalçın, kurşunların hedefi olarak.

Mesleğe yeni başlayan ve eğitim aşkıyla yanıp tutuşan aybüke öğretmen hain bir saldırıda şehit düşmüştü. 2017 yılında, hain terör saldırısında şehit düşen genç öğretmen aybüke yalçın ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Atamasının yapıldığı gün sevincini sosyal medya hesabından, öğretmen oldum ben sözleriyle paylaşmıştı. .hedefi olan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden müzik öğretmeni şenay aybüke yalçın'ın söylediği türkü yürekleri parçaladı. Öte yandan şenay aybüke yalçın'ın adı, okulundaki müzik atölyesine verilecek.

Aybüke Yalçın'ın şehit olmadan önce... Yürek yakan mesaj ...
Aybüke Yalçın'ın şehit olmadan önce... Yürek yakan mesaj ... from i.internethaber.com
24 kasım öğretmen günü dolayısıyla bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve yakınları, şenay aybüke yalçın'ın mezarını ziyaret etti. .öğretmeni şenay aybüke yalçın'ın cenazesi, batman'da düzenlenen töreninin ardından ankara'ya uğurlandı. Öte yandan şenay aybüke yalçın'ın adı, okulundaki müzik atölyesine verilecek. Ancak genç öğretmen, kaldırıldığı kozluk devlet hastanesinde şehit olmuştu. Şehit öğretmen yalçın için, batman öğretmenevi bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Ülkede yaklaşık 40 yıldır terör saldırılarından birçok ailenin etkilendiğini belirten yalçın, çok canlara kıyıldı. Hazırlanan klibi pendik belediye başkanı ahmet cin sosyal medya hesabından, şehit öğretmen şenay aybüke yalçın'ı saygı ve rahmetle anıyorum notuyla paylaştı. .hedefi olan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden müzik öğretmeni şenay aybüke yalçın'ın söylediği türkü yürekleri parçaladı.

Şenay aybüke yalçın ağır yaralanmış, genç öğretmen kaldırıldığı kozluk devlet hastanesi'nde şehit olmuştu.

Facebook'ta şehit kadın öğretmen aybüke yalçın'ın daha fazla içeriğini gör. Ülkede yaklaşık 40 yıldır terör saldırılarından birçok ailenin etkilendiğini belirten yalçın, çok canlara kıyıldı. Mesleğe yeni başlayan ve eğitim aşkıyla yanıp tutuşan aybüke öğretmen hain bir saldırıda şehit düşmüştü. Ne mutlu türküm diyene dedi.şehit öğretmen şenay aybüke yalçın'ın bazı yakınları ve arkadaşları da bu sırada türk bayrağına sarılı tabuta kapanıp, ağıtlar yaktı. Bugün saldırının üzerinden 3 yıl geçti. Öğretmen şenay aybüke yalçın, batman'ın kozluk ilçesinde pkk'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. 1994 yılında dünyaya gelen aybüke yalçın aslen çorum osmancıklı. 9 haziran 2017'de karnenin ardından batman'ın kozluk i̇lçesi'nde pkk'lı hainlerin saldırısında, şehit edilen öğretmen şenay aybüke yalçın! Öğretmen şenay aybüke yalçin´a allah´tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum.diyerek üzüntüsünü dile getirdi. .öğretmeni şenay aybüke yalçın'ın cenazesi, batman'da düzenlenen töreninin ardından ankara'ya uğurlandı. Onlardan gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti. dedi. Şehit öğretmen şenay aybüke yalçın'ın cenazesi daha sonra beyler çelebi camii'ne götürüldü. .öğretmen aybüke yalçın, memleketi çorum'da, öğretmen olarak atandığı batman'da ve türkiye'nin çeşitli yerlerinde anıldı.

Henüz 22 yaşında olan aybüke yalçın, öğrencileriyle yaz tatilinden sonra yeniden buluşacaktı. Aybüke yalçın 1994 tarihinde dünyaya geldi. Hazırlanan klibi pendik belediye başkanı ahmet cin sosyal medya hesabından, şehit öğretmen şenay aybüke yalçın'ı saygı ve rahmetle anıyorum notuyla paylaştı. Saldırıda, olay yerindeki bir başka araçta bulunan 7 aylık aybüke yalçın öğretmen şehit oldu, bir kişi hafif yaralandı. Aybüke öğretmen gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Son dakika: Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, son ...
Son dakika: Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, son ... from i.milliyet.com.tr
Ancak genç öğretmen, kaldırıldığı kozluk devlet hastanesinde şehit olmuştu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan öğretmen yalçın hayatını kaybetti. Beni öldürende yoktur din iman#öğretmenlergünü #24kasım. Batman'da pkk'lı teröristlerin hain saldırısında 8 aylık öğretmen aybüke yalçın şehit oldu. .öğretmen aybüke yalçın, memleketi çorum'da, öğretmen olarak atandığı batman'da ve türkiye'nin çeşitli yerlerinde anıldı. .öğretmeni şenay aybüke yalçın'ın cenazesi, batman'da düzenlenen töreninin ardından ankara'ya uğurlandı. Şenay aybüke yalçın ağır yaralanmış, genç öğretmen kaldırıldığı kozluk devlet hastanesi'nde şehit olmuştu. Şehit öğretmen şenay aybüke yalçın'ın cenazesi daha sonra beyler çelebi camii'ne götürüldü.

22 yaşındaki şenay aybüke yalçın 11 ekim 2016 tarihinde atanmıştı.

Bugün de türk, yarın da türk. 24 kasım öğretmen günü dolayısıyla bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve yakınları, şenay aybüke yalçın'ın mezarını ziyaret etti. .öğretmeni şenay aybüke yalçın'ın cenazesi, batman'da düzenlenen töreninin ardından ankara'ya uğurlandı. Aybüke öğretmen şehit edildiği yerde anıldı. Şehit öğretmen yalçın için, batman öğretmenevi bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Şehit öğretmen aybüke yalçın simge isimlerden birisi olmuştu. Bunlardan biri de aybüke öğretmendi. 1994 yılında dünyaya gelen aybüke yalçın aslen çorum osmancıklı. Bu sırada, tabutun başında bekleyen öğretmen amca fatih yalçın, ağlamak yok. Saldırıda, 4 öğretmen arkadaşı ile birlikte başka bir araçla olay yerinden geçen ve ekim 2016'da ilçeye müzik öğretmeni olarak atanan 22 yaşındaki şenay aybüke yalçın, kurşunların hedefi olarak. 2017 yılında, hain terör saldırısında şehit düşen genç öğretmen aybüke yalçın ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Aybüke yalçın 1994 tarihinde dünyaya geldi. Batman'da pkk'lı teröristlerin hain saldırısında 8 aylık öğretmen aybüke yalçın şehit oldu.

Bugün de türk, yarın da türk aybüke yalçın. 9 haziran 2017'de karnenin ardından batman'ın kozluk i̇lçesi'nde pkk'lı hainlerin saldırısında, şehit edilen öğretmen şenay aybüke yalçın!

Posting Komentar

0 Komentar